Breeding


We focussen ons op 2 Amerikaanse rassen, de Quarter horses en de AMHA mini paardjes.

De veulentjes worden geboren in de kudde, en blijven daar tot ze worden afgespeent. Na het afspenen gaan ze weer terug in de kudde, zo groeien verschillende leeftijden samen op.

Geheel volgens ons concept, zie “Freedom, Friends & Furage.

Dit zorgt voor mentale stabiliteit en sterke benen.Ons fokdoel;

 

Ons doel is om gezonde en sterke getalenteerde paarden te fokken met een zeer fijn karakter. 


Onze quarters worden Reining gefokt. We gebruiken fijne sterke bloedlijnen met de juiste genen voor een mooie toekomst in de Reining sport. Kwaliteit, een werkwillig karakter en goede bouw vinden wij erg belangrijk. Bloedlijnen worden zeer zorgvuldig uitgekozen.Bij de AMHA ligt de focus op een vriendelijk karakter, sterke beweging en bouw. Mooie elegante dieren die het zowel goed doen op shows als bijv, voor de wagen. Door hun soepele mooie beweging zullen ze het goed doen in de dressuur voor de sulky.


Je ziet dat onze doelen zowel bij de quarters als de AMHA veel overeenkomsten hebben. Zo vinden we het karakter belangrijk maar ook de gezondheid en de kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Onze veulens worden al vrij jong mee genomen in ons training programma.  Het connectie gericht “werk” kan al vanaf de geboorte mooi ingezet worden. Zo leren onze veulens hun ABC zonder dwang en alles op vertrouwen, ieder paard heeft zijn eigen tempo welk we respecteren. E-mailen
Map
Instagram